miércoles, 26 de mayo de 2010

Opinió sobre la sèrie televisiva: “Padre de familia” (Family Guy)









“Padre de familia”, és una sèrie americana de dibuixos animats per adults. En ella s’hi representen molts aspectes relacionats amb la societat d’avui en dia i temes que afecten a la població mundial, com per exemple la guerra d’Irak. És clarament una autocrítica de la societat americana.






La família de Petter Griffin, el pare i el protagonista creat pel director Seth MacFlare, porta uns quants anys ocupant part de cadenes com la Fox, Paramount Comedy o la Sexta. Aquesta sèrie realitza sàtires molt gracioses sobre temes de l’actualitat, utilitzant un llenguatge, unes formes i uns ideals especials que la caracteritza.

http://mundosalternativos.com/padredefamilia/menu.php


Quan et poses davant del televisor a mirar “Padre de familia”, t’has de situar en una posició neutre de la societat, ja que pot ser que algun tema dels que els seus personatges en fan comèdia et pugui afectar i acabis canviant de canal. Però personalment recomano mostrar un cert per aquesta sèrie. Es tracta que durant la mitja hora que dura el capítol, et dediquis a escoltar els diàlegs i captar els missatges per tal de riure com més millor. Algun sector de l’audiència pot pensar que no és una comèdia “sana”, però deixem-nos estar de tòpics i manies i enriem-nos de nosaltres mateixos i del món en general, que segur que passem una bona estona sense preocupacions, ja que quan acabi el capítol els ideals, les manies i els tòpics hi tornaran a ser presents.


Web:

http://es.wikipedia.org/wiki/Padre_de_familia


Video:


No hay comentarios:

Publicar un comentario